Ipod touch Apps

Plaatje van apps in kader

Apps voor de Ipod touch

De ipod touch heeft van zichzelf al flink wat functies, maar via de App store kan je talloze “apps” (afkorting van applications, dus programma’s) installeren, om je Ipod nog uitgebreider en persoonlijker te maken. Er is heel veel keus. Zo kan je apps downloaden puur en alleen om jezelf te vermaken (spelletjes, amusement, apps om grappen uit te halen met je vrienden etc.), maar er zijn ook apps met functionele doeleinden, bijvoorbeeld een scanner voor op je Ipod touch.

"De App store beschikt over talloze Ipod touch Apps. Het is zeker een reden een Ipod touch te kopen. Je Ipod krijgt namelijk nog meer functies"

Er is wel een onderscheid te maken tussen gratis apps en apps waar je voor moet betalen. De prijs is niet erg hoog, meestal ligt het tussen de €0,79 en de €3,00. Een groot voordeel is wel dat er van de betaalde apps vaak zogeheten “lite” versies zijn. Dit zijn versies die niet alle functies van de normale app vrijgeven. De lite versies zijn gemaakt zodat men de app eerst kan uitproberen voordat er tot koop over wordt gegaan.

De app store is een hele leuke toevoeging voor ipod touch eigenaren en zeker een reden om voor een ipod touch te kiezen in plaats van een ander apparaat. Je raakt simpelweg nooit verveeld omdat er altijd wel weer een leuke app te installeren is.