Ipod touch 4

Plaatje van Ipod touch 4 model in kader

Ipod touch 4 De Ipod touch 4 is de vorige versie van de Ipod touch, maar nog steeds een zeer goed product...

De Ipod touch 4, 16GB is een heel goed apparaat voor een redelijk lage prijs. Het is dan wel niet de nieuwste Ipod touch, maar dit product kan er zeker mee door! De Ipod touch 4 - 16GB is een goede keus als je niet te veel geld wilt spenderen.

Meer info

De Ipod touch 4, 32GB is de beste Ipod touch uit de 4e generatie. Met 32 gigabyte aan opslagcapaciteit kan je alle functies van de Ipod ten volle benutten. Sla je favoriete muziek op, speel spelletjes, bekijk filmpjes en nog veel meer. Wacht niet langer en koop zelf een Ipod touch

Meer info

Twee uitvoeringen

Net als de nieuwste Ipod touch, is de Ipod touch 4 verkrijgbaar in twee uitvoeringen. In dit geval gaat het om de 16GB en de 32GB variant. De Ipod touch 4 is in twee kleuren verkrijgbaar. Zwart en wit.

"We raden je aan de nieuwste Ipod touch te kopen, maar mocht je minder geld willen uitgeven is de Ipod touch 4 een heel goed apparaat!"

De Ipod touch 4 is een erg compleet product. Je kan er in principe alles mee wat een smartphone ook kan, behalve natuurlijk bellen.

Als je een mooie muziekspeler met veel mogelijkheden wil hebben is dit een zeer goede keus. De meeste mensen kiezen voor de 16GB versie omdat hier genoeg opslagruimte op aanwezig is om alle functies te benutten. Mocht je heel veel willen opslaan op je Ipod touch 4, dan is het verstandig om de 32GB versie aan te schaffen.