Ipod touch 5

Plaatje van Ipod touch 5 model in een kader

Ipod touch 5 De Ipod touch 5 is verkrijgbaar in twee varianten. Het verschil zit hem in de opslagcapaciteit...

De 32GB versie is het goedkoopste model uit de nieuwe Ipod touch reeks. Dit is een must have voor elke muziek liefhebber of liefhebber van technologie. Met een opslagruimte van maar liefst 32 Gigabyte, is er ruimte voor zo'n 8000 muziekbestanden.

Meer info

De Ipod touch 5 - 64GB is het paradepaardje van Apple als het aankomt op de Ipod touch. Dit superdunne apparaat heeft een geheugen van 64 Gigabyte! Je kan op deze Ipod touch om en nabij de 16000 liedjes kwijt. Dat is bijna niet te geloven, maar het is toch echt mogelijk

Meer info

Twee versies

De nieuwste Ipod touch is te koop in twee versies. De 32GB en de 64GB versie. Het gaat hier om een verschil in opslagruimte. GB is een afkorting voor Gigabyte.

Denk goed na over wat je allemaal wilt doen met het apparaat. Hoe meer je namelijk wil opslaan, des te meer geheugen (opslagruimte) je nodig hebt.

In onze ogen moet iedereen voldoende hebben aan de 32 GB variant. Dit moet meer dan voldoende zijn om de Ipod touch tot zijn volledige potentieel te benutten.

Toch zijn er wel degelijk uitzonderingen. Als je van plan bent je gehele muziekcolletie te digitaliseren en op je Ipod te zetten, dan is het aan te raden te 64GB versie te kopen. Hieronder kun je in de tabbladen een keuze maken tussen de ipod touch uitvoeringen.