Ipod touch 5 - 32GB

Ipod touch 5 - 32GB uitvoering

De Ipod touch 5 32GB is een zeer goed apparaat, met ontzettend veel functies. De 5e generatie Ipod touch is de nieuwste versie van de Ipod
touch en Apple heeft het apparaat op meerdere gebieden flink verbeterd.

Zoek de beste Ipod touch 5 32GB prijs

Om het je makkelijker te maken hebben we de prijs van de Ipod touch bij een aantal webwinkels bekeken en in een overzicht geplaatst. Nu kan je in één oogopslag zien waar je de Ipod direct aan moet schaffen.

Webshop Prijs Verzendkosten? Kopen?
logo van webshop Mailamac €309,76 €0,00


logo van webshop Icentre €327,00 €0,00

logo van webshop Centralpoint €327,00 €5,94

Het design

Het design van de Ipod touch 5 is flink veranderd. Zo heeft de nieuwe Ipod touch een langer scherm en is het apparaat in meerdere nieuwe kleuren te verkrijgen.

Camera

De Ipod touch 5 is voorzien van een nieuwe iSight camera. De camera heeft maar lieft 5 mega pixels, dat is 7x meer dan zijn voorganger. Met de nieuwe panorama functie kun je foto's maken van grotere ruimtes of gebieden. Filmpjes kan je maken in 1080p HD kwaliteit. Dit levert fantastische opnames op.

Snelheid

De Ipod touch 5 32GB is supersnel. De nieuwe Ipod touch is namelijk uitgerust met een dual-core A5-chip. Hierdoor is de nieuwe Ipod touch de krachtigste in de reeks. De Ipod touch 5 verwerkt informatie twee keer zo snel en levert tot zeven keer snellere graphics.